Velkommen Om klubben Nyheter Treningstider Treningssted Priser Instruktører Kampsportsenter Facebook Grasrotandelen Kontakt oss e-mail me

GKKmerke.jpg

Gandsfjord Karateklubb ble etablert i 1993 og har i dag ca. 120 medlemmer i alle aldre. Klubben ble startet av hovedtrener Sensei Jarle Sundvor, 4. dan, som har mer enn 30 års erfaring fra karate. Klubbleder er Sensei Ulf Emsøy, 3. dan.

Vi legger vekt på et godt miljø, og har de siste årene fått flere voksne medlemmer som trener jevnt og godt. Med jevne mellomrom arrangeres turer, temakvelder og lignende.

Klubben er registrert i Enhetsregisteret og har følgende organisasjonsnummer: 993 758 981

images2_0.jpg

Stilart

Kyokushinkai Karate ble grunnlagt av Sosai Masutatsu Oyama (27.7.1923 - 26.4.1994) og er i dag blandt de karate stilartene med størst utbredning. I Kyokushinkai Karate konkurrerer man i full- og semi-kontakts klasser innen sparring samt Kata (mønster/fomasjon)

Selvsagt må man ikke være "tøffest i gata" for å trene karate og holde seg i form. Karate handler mest om å konkurrere med seg selv, og nå sine mål samtidig som man opptrer ydmyk og høflig ovenfor andre.

Kontakt oss

Vi holder til i Sandnes Kampsportsenter (Svindlandbygget) som har adresse i Hovebakken 7, 4306 Sandnes.

Jarle Sundvor (hovedtrener)

Ulf Emsøy (klubbleder)