Hilsen fra Sensei Yilmaz

Vi har fått en hilsen fra Sensei Yilmaz, som er i Tyrkia. Nå har han arrangert et dan-seminar i Istanbul, og sender sin hilsen til alle i klubben.

Yilmaz ble invitert til Tyrkia av Country representativ Shihan Turgut Ordu. Shihan ønsket at Yilmaz skulle holde et teknisk dan-seminar.

Under seminaret deltok både utøvere, instruktører og medlemmer av Vusho Federation (Tyrkisk Kampsport Forbund). Deltakerne var meget fornøyd med seminaret og vi ønsker dan-kandidatene lykke til med sin gradering.

Vi håper du får en fortsatt fin tur, og gleder oss til å få deg hjem til Sandnes igjen.

OSU!

Juleavslutning Tiger og Junior

Det blir en felles juleavslutning for alle barn onsdag 19. desember klokken 17:30.
Det blir en felles trening for alle på Tigerpartiet og Juniorpartiet.

I denne forbindelse er alle foreldre, venner og bekjente velkomne til å delta på treningsøkten.

Av erfaring synes barna det er kjekt at familie eller venner er med å prøver karate.

Gjør dere klare for en riktig gøyal juletrening!!!

Gradering

Det blir gradering for barn og voksne søndag 16. desember 2018. Graderingen er en eksamen for å se om du behersker alle teknikkene og kataene (formasjon/mønster) som du skal opp til.

Skjermbilde 2018-11-21 kl. 12.12.56.png

Juniorgrader

Vi har innført ”halve” grader (Mon grader) for barn 8 – 13 år. Dette er for at man skal ha anledning til å gradere seg hvert halvår. Normalt vil ikke barn ha nok treninger pr semester for å kunne gå opp til en full gradering. Kravet for å kunne gå opp til en ”halv” grad er 24 treninger / 24 timer.

Gradering for første gang

De som skal gradere seg for første gang må kjøpe graderingskort av Tor Egil (tlf. 488 93 032) eller instruktør før graderingsdagen, fordi vi ikke har tid til å ordne dette på graderingen. Graderingskortet koster kr. 100,- (engangsbeløp).

Huskeliste

For å kunne gå opp til gradering må man ha oppfylt følgende krav:

1. Treningskrav: Oppfylt krav om minimum antall treninger siden forrige gradering (96 timer fra og med 4. kyu)

2. Karate gi: Det er obligatorisk med karate gi (treningsdrakt) på graderingen. Dersom du har gradert deg før skal ”Kanku” (rundt tøymerke) være sydd på venstre arm.

3. Treningskort: Ta med treningskort som viser hvor mange treninger du har vært på. Husk også kort fra forrige semester hvis du ikke graderte deg til sommeren.

4. Graderingskort m/foto: Lim inn passfoto i graderingskortet og skriv inn personalia (hvis det er første gang du graderer deg).

5. Graderingsavgift: Ta med penger til følgende på graderingsdagen:

a. Graderingsavgift:

i. kr. 250,- for ugradert til 6.kyu (første gult), inklusiv nytt belte.

ii. kr. 300,- for 5. kyu – 3. kyu, inklusiv nytt belte.

iii. kr. 400,- for 2. kyu (brunt belte), inklusiv nytt belte.

iv. kr. 500,- for 1. kyu (brunt belte)

b. Tøymerke ”Kanku” som skal sys på venstre arm: kr. 100,- (engangsbeløp). Kjøpes etter graderingen.

6. Betaling: Legg penger (for graderingsavgift) og treningskort i graderingskortet m/bilde og gi det til instruktøren på graderingsdagen. Nytt belte (hvis aktuelt) blir utlevert etter graderingen.


For nybegynnere som består graderingen blir det totalt kr. 450,- (graderingskort, graderingsavgift og tøymerke)

Lister karusellstevne 2

Dagens stevne i Lyngdal ble besøk av Even som stilte i Kata og Kamp, og Senpai Trond som stilte som dommer fra klubben.

Even gikk to gode kata og fikk gode poengsummer, vant sin første kamp i løpet av 20 sekunder, men tapte sin andre kamp på grunn av advarsler etter en litt høy punch og et litt lavt kne som begge traff godt...

Vi takker for et godt arrangement, og kommer gjerne tilbake til neste stevne.

Lørenskog cup - Norgescup

Klubben stilte med to deltagere og fire dommere på dagens stevne i Lørenskog.

Eivind kom på en knepen andreplass, og Kevin vant sin klasse, samt hadde stevnets raskeste knockout på 45 sekunder.

Vi gratulerer!

Enjoy-guiden 2019

Kjære medlem!

Gandsfjord karateklubb har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden.

Hva er Enjoy Bonusguiden?

Enjoy er et fordelskort som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. – altså i butikker våre medlemmer bruker til vanlig. Rabatten trekkes direkte når du viser frem kortet ved betaling. Du trenger altså ikke å tenke på oppsparte poeng eller vente på bonus. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. November neste år, har du god tid til å benytte deg av alle fordelene.

Hvorfor har vi valgt denne dugnaden?

For å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet er vi helt avhengige av å skaffe midler til drift. Salg av Enjoy gir oss gode inntekter på en enkel måte. Samtidig kan du spare mye penger selv ved å bruke kortet. Dugnaden gir Gandsfjord karateklubb trengte midler. I løpet av et år er det mange ting vi ønsker å gjøre for våre medlemmer. Det kan f.eks. være sommeravslutning, filmkveld, kjøpe nytt utstyr osv.

Hvordan gjennomfører vi dugnaden?

Vi oppfordrer alle til å være med på denne dugnaden. Målet er at alle medlemmene selger minst 2 fordelsguider hver. Vi bestiller et antall guider ut ifra hvor mange vi tror vi klarer å selge. Alle må derfor fylle ut og returnere skjemaet under - dette selv om du ikke ønsker å delta på dugnaden.

De 3 mestselgende medlemmene vil motta en premie!

Betalingen skjer ved utlevering av guidene. Guider som ikke blir solgt kan returneres.

Guidene er enkle å selge til arbeidskollegaer, venner, familie og lignende – og er også fin å gi bort i gave. Gjennom klubben koster guiden 275,- kroner. Kortet er gyldig helt frem til 1. november 2019.

Vi håper på god oppslutning om dugnaden og på forhånd takk for innsatsen!

Trykk her for å laste ned dokumentet. Ta med signert dokument på trening.

Fightsamling for barn 2018

Klubben arrangerte for tiende gang en fightsamling for barn og juniorer, og dette ble en stor suksess, med over 40 deltagere fra nær og fjern.

Vi hadde trenere som er blant Europas beste innen fighting, og det ble mange gode treningsøkter av dette.

Helgen ble avsluttet på trasjonelt vis, med et improvisert stevne der de fikk prøve i praksis hvordan det er å gå inn på matten, hilse på dommere og hverandre, og ikke minst følelsen av å gå en fight foran publikum, noe flere kjente var litt skummelt.

Vi takker for oppmøtet, og ønsker hjertelig velkommen tilbake neste gang.

For alle bilder, trykk her.

25 års jubileum

Gandsfjord karateklubb 25 år

Gandsfjord Karateklubb ble startet i 1993 av Shihan Jarle Sundvor, som i dag er hovedtrener.
Sundvor har over 30 års erfaring med kampsport, og innehar graden 5. dan.
I dag har Gandsfjord Karateklubb rundt 120 medlemmer som trener med tanke på konkurranser eller for treningens del.

Gandsfjord Karateklubb trener karatestilarten Kyokushinkai, som ble grunnlagt av Masutatsu Oyama. Det kanskje fremste kjennetegnet på denne stilarten er fokuset på fullkontakt sparring. Til tross for dette behøver en ikke være spesielt tøff eller sterk for å starte med karate. Karate handler mest om å konkurrere med seg selv, og nå sine mål samtidig som man opptrer ydmykt og høflig ovenfor andre.

25-årsjubileet ble feiret på sporty vis med treningssamling tre dager til ende. Trekkplasteret var gjesteinstruktøren Shihan Javier Lezcano fra Spania. Shihan Javier Lezcano har både 6. dan i Kyokushinkai karate og 1. dan i kickboxing. Innen karate er han verdensmester i kata og Europamester i fullkontakt sparring. Opp gjennom årene har han trent opp flere dyktige fightere og katautøvere som har fått høye plasseringer på internasjonalt nivå. Shihan Javier er blant de mest ettertraktede instruktørene i Europa.

Treningshelga startet fredag kl 18 med en times lang kataøkt. Kata kan sammenlignes med «mønster» eller «formasjon», og går ut på at slag, spark og blokkeringer settes sammen i et bestemt mønster. Klokka 19.30 var det klart for sparring.
Deltakerne på treningshelga kom fra flere klubber i distriktet og andre deler av landet. De kunne selv bestemme hvor mange treninger de ville være med på, og treningen ble delt inn etter deres ulike erfaringsnivåer. I tillegg ble det vekslet på trenerne, så alle fikk oppfølging, både av Shihan Javier, og av andre dyktige instruktører.

På lørdagen var det tre treninger med vekselvis sparring og kata. På kvelden var deltakerne invitert med på middag for å feire 25-årsjubileet. Søndagen var det to treningsøkter før deltakerne takket for seg og dro hjem.