Nybegynnerinntak Høsten 2018

Vi starter opp med nybegynnerinntak fra mandag 27. august 2018.

 

Tigerpartiet - Barn (5-7 år):

fra 29. august

  • Onsdag:        Kl. 17:00 - 17:50
 

Barn (8-11 år):
fra 29. august

  • Onsdag:        Kl. 18:00 - 19:20
  • Fredag:          Kl. 18:00 - 19:00
 

Ungdom / Voksne (fra 12 år):

fra 27. august

  • Mandag:        Kl. 18:30 - 20:00
  • Onsdag:         Kl. 19:30 - 21:00

 

Plakat Host 2018 Elias versjon 01.png

NKKO Sommerleir 2018

Vi var en god gjeng som reiste på NKKO sin sommerleir 27.juni. Mange spente barn og voksne fra klubben gledet seg til variert trening blant venner og kjente. På leiren var vi over 180 deltakere.

Gandsfjord Karateklubb er meget stolte over å ha fått en ny Shihan i klubben! Shihan Jarle startet klubben for 25 år siden. Helt siden den gang har han jobbet hardt for å bygge opp en velorganisert og kunnskapsrik karateklubb. Shihan Jarle er et stort forbilde for oss alle! 

Vi er også stolte over å ha fått en ny nidan i klubben. Senpai Sergio har gjennom mange år som instruktør bidratt til å styrke klubben og videreutvikle unge lovende talenter. 

Gratulerer så mye til Shihan Jarle, Senpai Sergio og Ove. Ove graderte seg opp til 7.kyu på sommerleiren. Vi er stolte over innsatsen til alle sammen! 

Her er noen bilder fra Sommerleiren 2018.

Sommeravslutning for voksne

Fredag 15. Juni samlet vi en del av de voksne til en hyggelig sommeravslutning på Sandnes Brygge. Kvelden bød på mange gode samtaler og som vanlig mye moro.

 

Siste Juniortrening før sommeren

Juniorpartiet hadde sin siste trening før sommerferien, og det ble en litt annerledes trening.

Vi lar bildene tale for seg...

Vellykket sommeravslutning for juniorer

Vi samlet 13 stk fra juniorpartiet og hadde en kjekk stund på Rush trampolinepark i Stavanger.

Først var det en litt avkortet fredagstrening, deretter ble det en god time med høy puls og godt humør.

 

Sommeravslutning for juniorer (10-18 år)

Vi inviterer alle mellom 10-18 år på en luftig sommeravslutning på Rush trampolinepark den 8. Juni fra klokken 19.30-20.30.

Hver deltager må ha med signert ansvarsskjema fra foresatte. Dette er tilgjengelig i Dojo'en på trening onsdag 6. og fredag 8. Juni.

Pris per deltager er 50,- 

rush.png

Bryne Open 2018

Klubben stilte med mange flinke utøvere og dyktige dommere på dagens stevne.
Som vanlig var det mange gode og harde kamper, og ungdommene plukket med seg mange fine erfaringer og gode plasseringer på resultatlistene.  

 Ingrid, Eik, Kevin og Even. Elias var ikke til stede da bildet ble tatt.

Ingrid, Eik, Kevin og Even. Elias var ikke til stede da bildet ble tatt.

20180602_161153.jpg

Forbundstinget og Karatetinget

I helgen (26.05 - 27.05) dro Line og Ulf til Oslo for å representere Gandsfjord Karateklubb på Karatetinget og Forbundstinget. 

Selve forbundstinget for Kampsportforbundet ble arrangert på søndagen. Her møtes alle typer kampsport, blant annet karate, taekwondo, jujutsu, Wushu, Kendo, Akikan m.m. Alle de som elsker å drive med ulike former for kampkunst møtes på en og same arena. Vi setter opp budsjetter, behandler regnskap og drøfter hvordan Kampsportforbundet skal jobbe fremover de neste årene. Helgen ble avsluttet med at et nytt styre i Kampsportforbundet ble valgt.  

Dagen før avholdt de ulike typene kampsport sitt eget seksjonsmøte. Alle de ulike stilartene inn under karate ble samlet på karatetinget. På karatetinget flyttes fokuset et hakk ned og omhandler hvordan vi ønsker å utvikle Karate-Norge. Her ble ulike saker behandlet, deriblant godkjenning av regnskap og budsjett, langtidsplan og valg. I langtidsplanen vedtar karatetinget en strategiplan for de neste 6 årene. Langtidsplanen ønsker å fremme Trygghet, Samhold og Respekt, samtidig som det jobbes med kvinnerekruttering, økt samarbeid, klubbutvikling og kommunikasjon. 

Under karatetinget ble det valgt et nytt styre for karateseksjonen. I valgkomiteens innstilling var Line fra Gandsfjord Karateklubb innstilt som styremedlem. Det var ønskelig å ha en ungdomsrepresentant i styret. Vi er stolt av å kunne si at hun ble valgt inn som styremedlem med 97% oppslutning av de stemmeberettiget.

Vi er veldig fornøyd med nytt og dyktig styre i karateseksjonen. Styret består av flere engasjerte mennesker. Deriblant ble Jannikke Berger innvalgt som seksjonsleder og Torbjørn Amundsen innvalgt styremedlem. Fullkontakt er dermed sterkt representert i styret. Det er viktig å understreke at dette er mennesker som jobber for likhet og rettferdighet mellom de ulike stilartene. De er opptatt av mangfold og at bredden skal være i fokus. Det er viktig å vise respekt overfor alle grenene innen karate. Alle utgjør Karate-Norge. Vi har troen på at styret kan bidra til en positiv utvikling av hele vårt Karate-Norge. 

Respekt - Høflighet - Ydmykhet

 

 Her ser man det nye styret i Karateseksjonen.

Her ser man det nye styret i Karateseksjonen.

Folketoget 17. mai

Vi skal i år gå som nr. 44 i folketoget og det er viktig at vi senest stiller opp kl. 15:30 på Ruten. I år skal vi gå sammen med Sandnes Kampsportsenter. Det er obligatorisk å gå i karate gi (treningsdrakt). Alle får klipp for deltakelse i folketoget.

Møt opp: kl. 15:30
Nummer i toget: 44
Ta med: Karate gi (treningsdrakt)

For mer informasjon, ring
Jarle, Tlf. 481 28 016
Ulf, Tlf. 930 22 010