I Gandsfjord karateklubb legges det til rette for å delta på stevner.

For medlemmer på Tigerpartiet er det desverre ingen stevner, da det først arrangeres organiserte stevner fra 8-årsalderen.

Medlemmer på juniorpartiet har mulighet til å delta på stevner etter at de er gradert. Dette for å sikre at de har den grunnleggende forståelsen. På stevner grupperes deltagerne ut fra alder og vekt, for å få jevne klasser.

Et stevne består av to deler, kata og kumite (kamp).

Kata-delen er som regel først på dagen, og her stiller alle deltagere i sin klasse opp sammen, og så utfører deltagerne to kata foran dommere, som så gir karakterer basert på flere kriterier, såsom teknikk, spirit, etc.

Kumite innebærer at to og to deltagere i hver klasse går mot hverandre, og en kamp varer fra 1-3 minutter, ut fra alderstrinn.
De yngste deltagerne har som regel mye beskyttelse, vest, hjelm, susp, tannbeskyttelse, hansker og leggbeskyttelse. Etter hvert som deltagerne blir mer erfarne, går de uten vest og reglene tillater andre teknikker.
På et stevne er det vanligvis to kamper per deltager.

Som medlem av Idrettsforbundet er det ingen individuell premiering av barn under 13 år, så alle deltagere på stevner får premie.

Faste stevner i løpet av året i vår region:

I løpet av et år er det vanligvis to fightsamlinger i Gandsfjord KK, der absolutt alle kan delta.
- Her legges det opp til trening ut fra nivå, og vi anbefaler at alle deltar, fra hvitt belte og oppover.

Litt lenger sør er det "Lister-karusellen", som avholdes 4 ganger årlig i et samarbeid mellom klubbene i Lister-regionen.
- Her er nivået passelig for deltagere som har lyst til å delta på sitt første stevne, kravet er at de er gradert minst en gang.

Bryne Open, arrangeres som regel i slutten av Mai hvert år
- Her er nivået også passelig for de som har lyst til å delta for første gang.

Påmelding:
Vi henger opp lister for påmelding i klubben i ukene før stevner, og vi forsøker å informere på trening når det nærmer seg. Transport til stevner avtales mellom foreldre og deltagere, dette er vi i klubben behjelpelige med, for å få til samkjøring.

NB: Klubben dekker deltageravgift på stevner.