Back to All Events

Gradering

Det blir gradering for barn og voksne søndag 10. juni 2018 i Sandnes Kampsportsenter. Graderingen er en eksamen for å se om du behersker alle teknikkene og kataene (formasjon/mønster) som du skal opp til.

Juniorgrader: Vi har innført ”halve” grader (Mon grader) for barn 8 – 13 år. Dette er for at man skal ha anledning til å gradere seg hvert halvår. Normalt vil ikke barn ha nok treninger pr semester for å kunne gå opp til en full gradering. Kravet for å kunne gå opp til en ”halv” grad er 24 treninger / 24 timer. 

Gradering for første gang: De som skal gradere seg for første gang må kjøpe graderingskort av Tor Egil FØR graderingsdagen, fordi vi har ikke tid til å ordne dette på graderingen. Graderingskortet koster kr. 100,- (engangsbeløp).

Huskeliste:

For å kunne gå opp til gradering må man ha oppfylt følgende krav:

1. Treningskrav: Oppfylt krav om minimum antall treninger siden forrige gradering. Voksne som skal opp til 10.kyu-5.kyu må ha deltatt på 35 treninger, som skal tilsvare 48 timer. (96 timer fra og med 4. kyu)

2. Karate gi: Det er obligatorisk med karate gi (treningsdrakt) på graderingen. Dersom du har gradert deg før skal ”Kanku” (rundt tøymerke) være sydd på venstre arm.

3. Treningskort: Ta med treningskort som viser hvor mange treninger du har vært på. Husk også kort fra forrige semester hvis du ikke graderte deg til sommeren.

4. Graderingskort m/foto: Lim inn passfoto i graderingskortet og skriv inn personalia (hvis det er første gang du graderer deg).

5. Graderingsavgift: Ta med penger til følgende på graderingsdagen: a. Graderingsavgift: i. kr. 250,- for ugradert til 6.kyu (første gult), inklusiv nytt belte. ii. kr. 300,- for 5. kyu – 3. kyu, inklusiv nytt belte. iii. kr. 400,- for 2. kyu (brunt belte), inklusiv nytt belte. iv. kr. 500,- for 1. kyu (brunt belte) b. Tøymerke ”Kanku” som skal sys på venstre arm: kr. 100,- (engangsbeløp)

6. Betaling: Legg penger (for graderingsavgift) og treningskort i graderingsboken m/bilde og gi det til instruktøren på graderingsdagen. Nytt belte (hvis aktuelt) blir utlevert etter graderingen (dette er inkludert i graderingsavgiften). For nybegynnere som består graderingen blir det totalt kr. 450,- (graderingskort, graderingsavgift og tøymerke)

Earlier Event: June 8
Ungdom - Let´s Rush
Later Event: June 13
Sommeravslutning