Enjoy-guiden 2019

Kjære medlem!

Gandsfjord karateklubb har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden.

Hva er Enjoy Bonusguiden?

Enjoy er et fordelskort som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. – altså i butikker våre medlemmer bruker til vanlig. Rabatten trekkes direkte når du viser frem kortet ved betaling. Du trenger altså ikke å tenke på oppsparte poeng eller vente på bonus. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. November neste år, har du god tid til å benytte deg av alle fordelene.

Hvorfor har vi valgt denne dugnaden?

For å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet er vi helt avhengige av å skaffe midler til drift. Salg av Enjoy gir oss gode inntekter på en enkel måte. Samtidig kan du spare mye penger selv ved å bruke kortet. Dugnaden gir Gandsfjord karateklubb trengte midler. I løpet av et år er det mange ting vi ønsker å gjøre for våre medlemmer. Det kan f.eks. være sommeravslutning, filmkveld, kjøpe nytt utstyr osv.

Hvordan gjennomfører vi dugnaden?

Vi oppfordrer alle til å være med på denne dugnaden. Målet er at alle medlemmene selger minst 2 fordelsguider hver. Vi bestiller et antall guider ut ifra hvor mange vi tror vi klarer å selge. Alle må derfor fylle ut og returnere skjemaet under - dette selv om du ikke ønsker å delta på dugnaden.

De 3 mestselgende medlemmene vil motta en premie!

Betalingen skjer ved utlevering av guidene. Guider som ikke blir solgt kan returneres.

Guidene er enkle å selge til arbeidskollegaer, venner, familie og lignende – og er også fin å gi bort i gave. Gjennom klubben koster guiden 275,- kroner. Kortet er gyldig helt frem til 1. november 2019.

Vi håper på god oppslutning om dugnaden og på forhånd takk for innsatsen!

Trykk her for å laste ned dokumentet. Ta med signert dokument på trening.