Gradering - 16. juni

Det blir gradering for barn og voksne søndag 16. juni 2019. Graderingen er en eksamen for å se om du behersker alle teknikkene og kataene (formasjon/mønster) som du skal opp til.

 

Juniorgrader

Vi har innført ”halve” grader (Mon grader) for barn 8 – 13 år. Dette er for at man skal ha anledning til å gradere seg hvert halvår. Normalt vil ikke barn ha nok treninger pr semester for å kunne gå opp til en full gradering. Kravet for å kunne gå opp til en ”halv” grad er 24 treninger / 24 timer.

 

Gradering for første gang             

De som skal gradere seg for første gang må kjøpe graderingskort av Tor Egil (tlf. 488 93 032) eller instruktør før graderingsdagen, fordi vi ikke har tid til å ordne dette på graderingen. Graderingskortet koster kr. 100,- (engangsbeløp).

 

Huskeliste

For å kunne gå opp til gradering må man ha oppfylt følgende krav:

 

1.       Treningskrav: Oppfylt krav om minimum antall treninger siden forrige gradering (96 timer fra og med 4. kyu)

2.       Karate gi: Det er obligatorisk med karate gi (treningsdrakt) på graderingen. Dersom du har gradert deg før skal ”Kanku” (rundt tøymerke) være sydd på venstre arm.

3.       Treningskort: Ta med treningskort som viser hvor mange treninger du har vært på. Husk også kort fra forrige semester hvis du ikke graderte deg til sommeren.

4.       Graderingskort m/foto: Lim inn passfoto i graderingskortet og skriv inn personalia (hvis det er første gang du graderer deg).

5.       Graderingsavgift: Ta med penger til følgende på graderingsdagen:

a.        Graderingsavgift:

i.      kr. 250,- for ugradert til 6.kyu (første gult), inklusiv nytt belte.

ii.      kr. 300,- for 5. kyu – 3. kyu, inklusiv nytt belte.

iii.      kr. 400,- for 2. kyu (brunt belte), inklusiv nytt belte.

iv.      kr. 500,- for 1. kyu (brunt belte)

b.       Tøymerke ”Kanku” som skal sys på venstre arm: kr. 100,- (engangsbeløp). Kjøpes etter graderingen.

 

6.       Betaling: Legg penger (for graderingsavgift) og treningskort i graderingskortet m/bilde og gi det til instruktøren på graderingsdagen. Nytt belte (hvis aktuelt) blir utlevert etter graderingen.

For nybegynnere som består graderingen blir det totalt kr. 450,- (graderingskort, graderingsavgift og tøymerke)