NorgesCup Bergen 16.02.19

Lørdag 16. februar ble Kyokushin Open arrangert i Laksevåghallen i Bergen. Dette er årets første stevne i Norgescupen i fullkontakt karate. I tillegg til deltakere fra hele Norge, kommer det også utenlandske utøvere, blant annet fra Danmark, Sverige og Polen.

Gandsfjord Karateklubb stilte med to deltakere; Eivind Nærland og Eik Kvalvik-Watne. I tillegg stilte Trond Bergill og Sergio Bermudez som dommere.Eik Kvalvik-Watne var først ut, og vant sin første kamp. Dessverre ble motstanderen for sterk i kamp nummer to, og Kvalvik-Watne endte på tredje plass.

Eivind Nærland har etter hvert en lang merittliste. I helgas NC fikk han bare gå en kamp, da den ene motstanderen måtte trekke seg på grunn av skade. Nærland vant kampen sin, og kunne dra hjem fra Bergen med gullmedalje i bagasjen.

Både Kvalvik-Watnes og Nærlands prestasjoner er resultater av mange timers hard trening.

Medlemmer og trenere i Gandsfjord Karateklubb gratulerer.

en_Bergen_2019.jpeg