Treningstur i Spania

To av våre sporty Senpaier valgte å reise på en treningstur til Spania. Senpai Line og Senpai Sergio har vært to uker å trent i dojoen Yin Yang, som ligger i Vitoria. Vitoria er en vakker by, med mange kjekke begivenheter. Byen har flere fengende museum og flotte historiske katedraler. Gatene i Vitoria har sin egen aroma full av historie, spenning og nye opplevelse.

Utøverne sier at dagene har gått i ett og skryter over treningsopplegget i dojoen Yin Yang. Dojoen tilbyr et utvalg av ulike typer kampsport. Innenfor karate trener de kihon både morgen og kveld på mandager, onsdager og fredager. Kamptreningene er hovedsakelig på kveldstid på tirsdager og torsdager. I dojoen er det et mangfold av dyktige Shihaner, Senseier og Senpaier.

Line og Sergio har hatt minst to treninger til dagen. Utenom de oppsatte treningstidene har de hatt ekstra økter med kata. De har vært så heldige å få egentrening med Sensei Naroa. Sensei Naroa har trent opp flere dyktige europamestere i kata. Hun har et øye for detaljer og er en meget inspirerende instruktør.

Våre Senpaier har vært i Bilbao å trent litt ekstra sparring. De var også med på å observere en gradering i dojoen Yin Yang. I slutten av graderingen fightet Senpaiene mot utøverne som graderte seg.

En stor takk til Shihan Javier som har lagt alt til rette for Line og Sergio. Nå er utøverne hjemme igjen. Vi gleder oss til flere treningsøkter med nye spennende inputs. Utøverne er takknemlige for alle de hyggelige menneskene i dojoen Yin Yang, som har gjort dette til en inspirerende og minnefull tur!

20180327_114516.jpg